NL


De klantendienst van Digital Global Pass

beantwoordt al je vragen over de diensten van de merken FuzeForge, Peak, ClicNScores, Playup, Veedz … Kortom, alle diensten van mobiele operatoren waarvoor we de betalingsopdrachten uitvoeren.


Gebruik van onze diensten, een abonnement opzeggen, facturatie van je mobiel abonnement ... vind alle antwoorden op je vragen op onze website of neem contact op met onze klantenverantwoordelijken.

Digital Global Pass en de belangrijkste leveranciers van telecomdiensten maken het mogelijk om met enkele klikken content aan te kopen. De voorgestelde oplossingen van microbetaling worden ondersteund door Proximus, Orange en Base. Er is geen enkele bancaire identificatie noodzakelijk, wat hun populariteit doet stijgen. Het gaat hier enkele over kleine bedragen en digitale aankopen.


Digital Global Pass verschijnt op je gsm-factuur ?

Geen paniek, het gaat over veel diensten (videospelletjes, video's, VOD, spelletjes ...). Als je dat wenst, kies je de desbetreffende dienst in het dropdownmenu. Volg de instructies om je abonnement op te zeggen. Bij twijfel of vragen, neem je contact op met onze klantendienst.

NEEM CONTACT OP MET ONS

* Verplichte velden


042 779 990 (kost van een lokale oproep)


customer@be.digitalgp.com

You are in offline mode !